Archive for November 19, 2008

Good Times with Mo (Forbidden Questions with Gwen Garci)

Posted in Most Recent Posts with tags , , , on November 19, 2008 by Benj
//gwengarci.com

Photo courtesy of http://gwengarci.com

Great, great show today! Gwen Garci was on the show for Forbidden Questions and boy was she game! Ooops, too many exclamation points… Slowdown, breathe, count to 10…. Okay I’m calm….

I woke up really early to catch today’s show on the off chance that the Forbidden Questions might push through and today’s guest, Gwen Garci, didn’t disappoint…

Read on for the juicy details…

Blogs on GTWM

Your humble blog got a mention on the show today along with some other sites that chronicle the adventures of our favorite radio hosts… Apparently, Grace read my blog yesterday about the speculations that she had “lockjaw” which forced her to skip the show… :) Of course it was all a joke, she was really ill, apparently from eating too many “oysters”… Oysters? Aren’t they supposed to enhance libido? :)

Mojo stated that whenever Mo’s not around I don’t blog about the show, hehe… Mo agreed and said that the reason was that the show was too horrible for me to blog… In my defense, it wasn’t just that the show was difficult to blog (in particular last week’s edition) but it was a very busy week for me, hehe…

Casting call for nude models

If you’re a lady who has a crush on Mo, now’s your chance to bare it all for Mo Twister… Mo is asking prospective models willing to pose in the buff for him to practice his photography skills…

He didn’t say much in terms of qualification requirements so if you’re interested just drop him a line at the show’s email address goodtimeswithmo@yahoo.com…

Good luck!

Forbidden Questions with Gwen Garci

I liked Gwen Garci before and I’d be lying if I said that I haven’t seen most of the Viva Hotbabe videos (including the one with Mo Twister) but she’s never stood out that much from the rest of the other Hot babes… Until now…

Her candor was refreshing and her willingness to do all her “stunts” herself (in a manner of speaking) made for truly entertaining radio… Oh by the way, a disclaimer: I’ve tried to blog Gwen’s answers as accurately as possible but obviously I’m paraphrasing some parts of her answers but they’re accurate in as far as the meaning of her answers…

Read on for the juicy bits (and when I say juicy, I mean dripping into a puddle)… :)

1. What’s the worst thing you’ve ever done to a fan?

Ans: Nothing… Even though I’ve been groped and pinched in my private areas during shows, I haven’t done anything bad to a fan…

2. How old were you when you lost your virginity?

Ans. 15… It was with Justin Cuyugan (a model), he was my first… Mo gave her two points for this answer

3. Is he packing some heat down there? Gets out a ruler… Tell me when to stop…

Ans. Okay, stop… (Stops at 4.75 inches)… Mo gives her 1 point for this answer

Laughter… Mo: but he’s a tall guy… Gwen: I think he’s around 6’3″… Mo: Ok, this just proves the theory that height isn’t directly proportional to wang size…

5. Have you ever cheated on a boyfriend?

Ans. Yes… Once… It only happened because I was confused with my relationship then…

6. Have you ever dated a married man?

Ans. Yes, but I didn’t know at that time that he was married… He also lied about his age, he said he was 26 when in fact he was 36 already and he had 10 kids… I was only 17 at that time…

Grace: Oh, you were so naive then… Mo: Come on Grace, you’re one to talk… :)

7. Where’s the craziest place you’ve done it?

Ans. BJ on a veranda in Guam… There were lots of Japanese tourists swimming in the pool below, we were on the 2nd floor…

8. Have you been ever offered an indecent proposal?

Ans. No…

Mo: Come on… Are you lying? Gwen: No, I wish I was…  Mo: Mojo what about you, what’s your price? Mojo: It depends if the guy is cute… Mo: Let’s assume he looks like Jobama…. Mojo: Ewww… a very nice car at least…

Mo: A Range Rover? Mo: I’d do it for a Range Rover…

Gwen: Maybe a Ferrari

9. What’s the better magazine FHM or MAXIM?

Ans. I’ve never posed for Maxim so it’ll have to be FHM for me…

10. Which Viva Hotbabe do you dislike the most?

Ans. Jen Rosendahl – she’s a jealous and envious biatch… She loves the spotlight plus she has an attitude problem… She sometimes elbows the other girls and deliberately bumps them…

Mo: That’s interesting, everyone on the Hotbabes seem to hate her…

11. Which celebrity has the worst B.O.?

Ans. Jaycee Parker, we even gave her free feminine wash and deodorant…

12. Is there a Gwen Garci sex tape somewhere?

Ans.  Yes, it’s with my ex-boyfriend… He in India right now but he’s a Brazilian…

Mo: That’s a bad move… Girls, you should never leave your sex tape with the guy, they’ll pixelate their face and release it on the internet if they get pissed with you…

13. 5th message on her cellphone…

Ans. Hi Gwen, greet me on air – Jason…

14. When’s the last time you pleasured yourself?

Ans. Yesterday…  With a vibrator… It was on the outside only, on my clit… :)

15. Have you ever slept with a politician?

Ans. No

Mo: No… Are you lying? Gwen: No, I’m not…

16. Eat Bulaga or Wowoweee?

Ans. Both, I don’t have any favorites…

17. What part of your body is not real?

Ans. My boobs, any problem with that? Mo: No, no, they’re absolutely perfect! I can hang with that…

18. Who’s your lesbian crush?

Ans. Thinks a while… Hmmm, maybe Jennifer Lee? She’s my bestfriend…

19. Have you ever had intimate relations with a girl?

Ans. No, but I’ve kissed some of them in movies…

20. I interviewed you previously and you said that Will Devaughn has a massive wang, how long is it? Takes out the ruler… Tell me when to stop…

Ans. Ok, keep, going, going, going, going, stop… 8 inches – She also gave a visual… Like the okay sign but with the O not fully closed… Mo and Mojo and Grace were all laughing at this point… Mojo was screaming so hard it hurt my ears, hehe…

21. Let’s do a dare for 4 points… I want you and Grace Lee to do a chest bump…

Grace Lee and Gwen Garci do a chest bump…

Grace: Ooh, that’s really soft there… :)

25. Spit or swallow

Ans. Swallow if I love the person… Spit if not…

26. Ever tried illegal drugs?

Ans. Yup, I think everybody has tried it at one point or another…

27. What’s your least favorite role?

Ans. Secretary of Sergio (Dingdong Dantes) in Marimar

Mo: Did you ever sleep with Sergio? Made out with him? Gwen: No, never… Mo: Okay I believe you…

28. Do you think Dingdong and Marian are going out? For two points

Ans. Yes…  During our shows abroad, we’d see them holding hands and acting super sweet…

Mo: I knew it!

30.  Aside from the people we have mentioned, have you ever slept with anyone famous?

Ans. No celebrities but models yes…

31. Do you think that your ex boyfriend and Mojo’s current boyfriend have had intimate relations?

Ans. I think so… (the ex-boyfriend in reference is Andrew Wolfe)

32. Dare – Make out with Mojo Jojo – 2 points…

Make out with Mojo Jojo – Mojo’s shaking… Damn you Mojo Jojo! I wish I was so lucky… :)

34. Who is showbiz’ most plastic person?

Ans. Jen Rosendahl

35. Dare – SHOW US THE PUPPIES! 2 points

Flashes for everybody in the booth including the lucky bastards who skipped work or school to ogle Gwen…

Mo: I think those are some of the finest pair I’ve ever had the pleasure of laying eyes on…

37. Dare – Make out with a total stranger – 5 points

They pick a lucky virgin (18) from amongst the visitors in the booth and I do believe he got some tongue action… Sigh…

Welcome to the magic circle of 40 Gwen!

Awesome job!

I had fun blogging this show… Enjoy guys!

Till next time!

Good times!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 45 other followers